sâmbătă , 21 aprilie 2018
Home - Arta

Arta

Seara de Bunastare Holistica: Arta de a iubi

love

Cum si de ce iubim ? Stim si putem sa oferim iubire atat noua insine cat si altora ? Exista posibilitatea de a iubi din nou atunci cand iubirea noastra a fost greu incercata sau respinsa ? Inainte de apropierea sezonului vacantelor si concediilor, ne-am hotarat sa organizam o noua Seara de Bunastare Holistica. Tema acesteia „Arta de a iubi” o ... Read More »

Calauza ta spre starea de bine – Seara de Bunastare Holistica la Bucuresti -

emotional-wellbeing

O carte, un film, o melodie, o metoda, un curs, un remediu, un eveniment, un accesoriu….. oricare dintre acestea poate sa fie o calauza spre starea de bine, cu precadere in perioadele dificile care abunda in teste existentiale. Haideti sa vorbim impreuna despre ele, pentru a descoperi noi modalitati de a merge inainte, de a mai progresa un pic, de ... Read More »

Rudraksha, semintele miraculoase

rudraska

Trec pe langa noi, idei ganduri,informatii, dar se intampla din cand in cand sa prindem un gand, poate pentru ca alegem sau pentru ca asa trebuie sa se intample. Am inceput sa citesc despre rudrakshe si pe masura ce informatiile de derulau, am devenit fascinata de semintele miraculoase, am simitit o conexiune pe care Universul a materializat-o peste un timp. ... Read More »