sâmbătă , 21 aprilie 2018
Home - Nutritie

Nutritie

Povestea mea – Kirsten Opriel

holistic-health-coach

Cand eram copil ma imaginam adesea vindecand oamenii bolnavi doar prin puterea mainilor mele. Am crescut insa intr-o familie in care nu as fi putut sa exprim astfel de ganduri fara a mi se spune ca trebuie sa fiu realista. Apoi anii au trecut si mi-am uitat visele. Read More »

Seara de Bunastare Holistica: Arta de a iubi

love

Cum si de ce iubim ? Stim si putem sa oferim iubire atat noua insine cat si altora ? Exista posibilitatea de a iubi din nou atunci cand iubirea noastra a fost greu incercata sau respinsa ? Inainte de apropierea sezonului vacantelor si concediilor, ne-am hotarat sa organizam o noua Seara de Bunastare Holistica. Tema acesteia „Arta de a iubi” o ... Read More »

Promotie speciala la un an de Bunastare Holistica !

  Un an de Bunastare Holistica. Emotii, magie, sincronicitati, descurajari si incurajari, caderi si catapultari, evenimente si multa dragoste. Dar mai presus de orice, suflete speciale, cautatori de adevar si oameni minunati – voi, abonatii, cititorii si prietenii BunastareHolistica.ro ! Sarbatoarea continua. Ruxandra Sandulescu, initiatoarea website-ului La Cucina della Principessa si contributorul nostru la rubrica de nutritie, va ofera o promotie speciala ... Read More »