sâmbătă , 21 aprilie 2018
Home - Spiritualitate

Spiritualitate

Anxietatea sociala sau despre trac si timiditate

Despre trac si timiditate

Sunt o persoana emotiva. De cate ori ma aflam in public, preferam colturile periferice, imi placea mai mult sa observ decat sa interactionez…si gafam  cu succes daca aveam ghinionul de a fi interogata sau eram obligata sa am un discurs public. Nu are sens sa va povestesc cat de mare era diferenta dintre examenele mele orale si cele scrise….oricat de ... Read More »

Cursuri de Reiki – gradele 1 si 2

curs reiki

Cursuri reiki in curand ! BunastareHolistica organizeaza la Bucuresti un curs de Reiki gradul 1 si un curs de Reiki gradul 2 in intervalul 9-10 mai 2015. Locurile sunt limitate. Cei interesati ne pot contacta oentru mai multe detalii la contact@bunastareholistica.ro. Va asteptam cu drag ! Read More »

O experienta personala cu Qi-Gong

O experienta personala cu Qi-Gong

De ceva timp, ma simteam coplesita de sentimentul unei suferinte, pe care nu reuseam sa o depasesc. O suferinta de altfel reala, insa trecuta cu bine…la care insa ma raportam, la care reveneam sau care imi sarea in fata atunci cand incercam sa ma concentrez la altceva. Nu am sa expun aici  nici un diagnostic, i-as da iarasi importanta si ... Read More »