sâmbătă , 21 aprilie 2018
Home - Terapii complementare

Terapii complementare

Cursuri de Reiki – gradele 1 si 2

curs reiki

Cursuri reiki in curand ! BunastareHolistica organizeaza la Bucuresti un curs de Reiki gradul 1 si un curs de Reiki gradul 2 in intervalul 9-10 mai 2015. Locurile sunt limitate. Cei interesati ne pot contacta oentru mai multe detalii la contact@bunastareholistica.ro. Va asteptam cu drag ! Read More »

O experienta personala cu Qi-Gong

O experienta personala cu Qi-Gong

De ceva timp, ma simteam coplesita de sentimentul unei suferinte, pe care nu reuseam sa o depasesc. O suferinta de altfel reala, insa trecuta cu bine…la care insa ma raportam, la care reveneam sau care imi sarea in fata atunci cand incercam sa ma concentrez la altceva. Nu am sa expun aici  nici un diagnostic, i-as da iarasi importanta si ... Read More »

Despre lacrimi și acceptare

Importanta exprimarii emotiilor

Mă simt o sensibilă, iar când plâng, uneori liniștit, alteori în crize cu hohote și suspine, o fac din diverse motive, cu o multitudine de emoții implicate, câteodată de nervi și furie, câteodată de recunoștință, câteodată de prezența dragostei divine, alteori pur și simplu fiindcă mă topesc de tristețe. Cert este că de ceva vreme nu mi-a mai venit să ... Read More »