sâmbătă , 21 aprilie 2018
Home - Arhiva - Seara de Bunastare Holistica: Arta de a iubi
Seara de Bunastare Holistica: Arta de a iubi

Seara de Bunastare Holistica: Arta de a iubi

love

Cum si de ce iubim ? Stim si putem sa oferim iubire atat noua insine cat si altora ? Exista posibilitatea de a iubi din nou atunci cand iubirea noastra a fost greu incercata sau respinsa ?

Inainte de apropierea sezonului vacantelor si concediilor, ne-am hotarat sa organizam o noua Seara de Bunastare Holistica. Tema acesteia „Arta de a iubi” o sa fie abordata din mai multe unghiuri, cel al terapiilor complementar-alternative, al psihoterapiei si al artelor martiale sau al metafizicii. Deoarece se implineste un an de la nasterea BunastareHolistica.ro ne dorim o seara alaturi de prieteni, cunoscuti sau inca nestiuti, alaturi de care aprofundam subiecte variate si interesante. Chiar daca unii dintre noi vor avea pregatite mici prezentari pe baza unor carti aparte  menite sa sparga gheata, ne dorim o Seara de Bunastare Holistica in maniera deja consacrata – discutii libere, interactiuni vii, informatii, intrebari si sugestii oferite de fiecare participant, umor si voie buna alaturi de o mica gustare savuroasa.

Asadar, echipa noastra – Cristina si Cristian Badina, Neli Andreica, Mihai Stancu si o noua prietena,Grig Oprea,  va asteapta cu mare drag sa petrecem niste ore impreuna, sambata, 31 mai, orele 16.30, in centrul Bucurestiului, la Galleron Grand Café, str.Nicolae Golescu 18A, in spatele Ateneului Roman. Contributia financiara este reprezentata de propria consumatie in valoare de 20-25 lei.

Haideti sambata aceasta sa ne simtim bine si cu miez slefuindu-ne impreuna cea mai importanta arta din acest plan al existentei – arta de a iubi !

Pe curand !

Cristina si Cristian Badina, Grieg Oprea, Neli Andreica, Mihai Stancu

credit photo: baterbys.blogspot.com

Share on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter0Email this to someone

Despre Mihai

Ai o problema si nu stii cum sa o rezolvi? Vrei sa-ti depasesti limitele, sa-ti rezolvi conflictele interne si sa te cunosti, pentru a trece peste orice obstacol din viata ta? Te pot ajuta sa devii mai bun! Contacteaza-ma ACUM!

2 comentarii

  1. Buna ziua si la multi, multi ani cu ocazia aniversarii primului an de viata al Bunastarii Holistice!
    Mi-ar fi placut foarte mult sa fiu prezenta la eveniment, care promite sa fie foarte interesant, dar nu voi fi in Bucuresti.

    Cu cele mai bune ganduri,

    Aurora

    • Ne pare extrem de rau ca nu vei fi alaturi de data aceasta, Aurora, insa avem incredere pentru viitor ! drum bun si sa te intorci cu bine ! :)

Trimite un comentariu

Adresa dvs. nu va fi facuta publica. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>